Kommunistiska Föreningen startade förra året tidningen Marxistiskt Forum (MF). MF är samma namn som KFML/SKP hade på sin teoretiska tidskrift mellan 1965 till 1985. Tanken är att tidningen ska fylla samma funktion som den gamla tidningen och bidra till att höja den teoretiska nivån både internt och externt.

Artiklarna i tidningen riktar sig till den teoretiskt intresserade kommunisten och det är öppet för alla och en var som känner sig hågad att skicka in artiklar till kommunisten@riseup.net. Föreningen vill uppmana till en levande debatt och kommer ta in artiklar som kritiserar vår ideologi eller vår praktik. Vi tror inte på att undertrycka kritik utan att dra lärdom av den. Det första numret trycktes i runt 150 exemplar och är nästan slutsålt. Det finns några få exemplar kvar. Tidningen kommer i första hand att säljas till våra kontakter eller genom gatuförsäljning via sympatisörer. Den som vill köpa ett av de sista numren kan skicka ett mejl till epostadressen ovan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.