Den fascistiska rörelsen odlar fram sina terrorister. Uppenbarligen var massmordet i Christchurch inget dåd av en galning utan en medveten aktion för att sätta skräck i den icke-vita befolkningen. Av fascistens manifest framgår att han genomförde attacken för att försvara den “vita rasen”. Manifestet heter “The great replacement” och är ett slags FAQ (frequently asked questions) där han förklarar vad han tycker i olika frågor. “Replacement” syftar på att icke-vita har ett högre födelsetal. Han skriver bl.a. “Democracy is mob rule and the mob itself is ruled by our enemies”. I den fascistiska föreställningsvärlden är den “vita rasen” under attack och har varit så under lång tid. Massmordet är i deras föreställning självförsvar och hämnd för århundraden av oförätter mot vita!!! En patetisk dumskalleideologi. Vad var det som hände när vita kom till Australien och Nya Zeeland, Nord- och Sydamerika? Flat earth society är på en högre nivå.

Den vidriga filmen som han spelade in under massmordet ligger ute på nätet. Den som har sett filmen får en iskall inblick i vad den fascistiska ideologin leder till. Noll empati, försvarslösa människor, barn och gamla är kryp som ska utrotas av de fascistiska övermänniskorna som ska styra jorden.

Den svenska kopplingen som Metro har hittat är intressant. Christchurch har tydligen länge var ett näste för fascister och en svensk man i 50-års åldern har varit en ledare för en organisation under lång tid. Fascistiska terrorister i vardande finns garanterat lite varstans i Sverige. De pratar ju redan om att de ska samla “landsförrädare” och avrätta dem i “Finspång”. Se t.ex. vad de snackar på deras samlingar som finns inspelade på youtube.

Det är hög tid att vi bidrar till att stärka den anti-fascistiska rörelsen. Anti-fascism är självförsvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.