Ljudterror mot ungdomar i Rinkeby-Kista

Stockholm: Rinkeby-Kistas vedervärdige stadelsnämndsordförande Benjamin Dousa förespråkar att särskilda “ljudboxar” som sprider ett obehagligt ljud ska sättas upp på förskolor i Husby för att jaga bort ungdomar som hänger där.

Ljudet som ska sättas igång via rörelsesensorer kan bara höras av yngre personer (under 25 år) påstås det. Att ungdomar hänger på förskolor i Husby är troligen ett resultat av att hela centrum fullt med poliskameror som sitter på väggarna och att den fungerande fritidsgården har lagts ner i år och byggts in politikernas kontorshus i centrum. Ett ställe som man inte helst inte vistas på eftersom det är fullt med zombiebyråkrater och broilers i föruttnelse.

Istället för att försöka bidra till att lösa problemen genom att ordna jobb till ungdomar och att satsa på ungdomsverksamhet så satsar moderaten Benjamin Dousa på repression. Detta är en helt logisk följd av hans gammelreaktionära tänkande som kommer till uttryck i hans bok “Snöflingorna faller över Husby“. Själva begreppet “snöflingor” har han lånat från den fascistiska rörelsen i USA som kallar sina motståndare för överkänsliga “snow flakes” (detta skriver han själv om). Bokens huvudtes är “the American dream”, alla kan faktiskt bli ekonomiskt framgångsrika oavsett samhällsklass och etnicitet enligt Dousa. De som klagar på yttre förhållanden borde enligt Dousa rycka upp sig och sluta klaga. Det är bara att byta till en överklasskola och kopiera överklassens stil som Dousa skriver att han själv gjorde. Boken är utgiven av monopolkapitalisternas Timbro och rekommenderas som en ironisk present till kommunistiska vänner eller som en studie slavmentalitet.1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net