Revolutionär Pride i Stockholm

En grupp kommunister gick i år i “Revolutionär Pride“-blocket tillsammans med några hundra andra revolutionärer som tröttnat på hur avpolitiserat Pride har blivit och som vill göra Pride till en kamprörelse mot förtrycket.

No pride in deportation!

RFSL har nyligen tagit upp en viktig fråga som bara lyftes i “Revolutionär Pride”-blocket: “Sverige utvisar hbtq-personer till länder med både fängelse och avrättning i straffskalan, samtidigt som en Prideparad går genom Stockholms gator. Hbtq-flyktingar och asylsökandes vardag är inte ett regnbågsfärgat glitter, det är en vardag fylld av kamp för livet och fylld av kamp för rätten till grundläggande mänskliga rättigheter.” Läs mer här.

Först några bilder från Revolutionär Pride

Sedan bilder från allt det andra

6 KOMMENTARER

    • Relationen känns ungefär som en mot hundra så det är långt kvar. Företagen som var där betalar troligen folk för att vara med.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net