Systerns svar till sin bror, förrädaren

Kanni och Rama

INDIEN: Kanni och Rama är syskon och gick med i den kommunistiska (MLM) rörelsen i början av 1990-talet tillsammans med andra ungdomar i byn Gaganpalli. De både har dock skilda vägar.

Rama (till höger på bilden) sa nyligen till en indisk tidning:

“We both joined as bal sangham as we were told that the movement is for the poor of the region. … . I decided to surrender in 2018. I then got a job in the police and in the next couple of months, I will be promoted to the post of police constable,” said Rama, adding that he had led about 10 big operations for the security forces after surrendering.”


Kanni (till vänster) skriver nu offentligt till sin bror:

“Rama, skriv inte brev gång på gång att jag ska överlämna mig. Jag är rättfärdig och du är en offentlig förrädare. Jag är en revolutionär och kommer att arbeta för revolutionen resten av mitt liv. … Överlämnande kommer inte ske i mitt liv eftersom jag lever för att befria folket. Du, tillsammans med polisen, har arresterat många oskyldiga människor. … . Jag har beslutat mig för att arbeta för folket och inte plundrarna. Tänk efter noga. Tänk efter noga, hur du ska kunna skydda dig från folket”.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net