Åk till Norra Bantorget i Stockholm! Stöd sittstrejken!

Idag har det gått över 50 dagar sedan ett antal familjer började en sittstrejk på Norra Bantorget i Stockholm i protest mot utvisningar till Afghanistan där kriget just nu rasar.

Inga politiker har brytt sig om att ta sig till Norra Bantorget och några medier syns inte till längre. De första veckorna var det ganska många som stöttade. Nu är det få fast nu behövs stöd mer än någonsin.

En protest planeras när riksdagen öppnar den 10/9 (tis) 16:00 på Norra Bantorget och sedan fortsätter protesten på Sergels torg kl 17:00. Symbolen för protesten är plåster. Politikerna måste låta såren från kriget och flykten läka och ge folk uppehållstillstånd istället för att slå och sparka på de drabbade.

Swisha pengar till “Liv utan gränser” som hjälper familjerna med biljetter m.m.
Swish: 1236632806.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net