Stor grupputvisning till krigets Afghanistan

Svenska myndigheter fortsätter med de avskyvärda tvångsutvisningarna av unga, äldre, ateister, konvertiter, muslimer, hbtq-personer, heterosexuella, studerande, icke studerande, arbetande, arbetslösa, mammor, pappor till kriget i Afghanistan.

Ett där fredsförhandlingar pågår medan Sverige förnekar att det pågår krig. 16 dagar efter att flygplanet landar i Kabul är det presidentval. Ett val som flera gånger blivit framskjutet och det befaras ett kraftigt ökat våld. Till detta ska man alltså tvångsutvisa människor tisdagen den 10/9.

Demonstranter från hela Sverige kommer till förvaret i Märsta utanför Stockholm för att visa att de motsätter sig de vidriga tvångsutvisningarna.

2 KOMMENTARER

    • De har inte synts till vid flera aktioner i Stockholm men det kanske är en tillfällighet?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net