Kampanjbilder: För en klasslinje i kvinnorörelsen

Kamraterna i Stockholm har dragit igång en kampanj och har varit ute och målat i: Hallonbergen, Rissne, Rinkeby, Tensta och Akalla

 

 

 

4 KOMMENTARER

  1. “Folk”? Vad befolkningen tycker varierar ju beroende på politiska sympatier. Kapitalisterna har mediamonopol. Väggarna är folkets.

    • Frågan bör väl ställas om vad som är syftet med graffiti. Det ser ballt ut och får väl ut lättare paroller men drar det faktiskt in “folk”? Tror graffiti som mest kan vara ett supplement till att man har någon övrig bas i området.

      • Vi ser det som ett sätt att allmänt underlätta för att dra in folk i verksamheten. Svårt att växa om ingen känner till organisationen eller vad den står för. Som all annan “info-spridning” så är det pusselbitar som bildar en helhet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net