Sossepacket kuppar bort oppositionen i Hyresgästföreningen

Sossen Alexander Hutter

Hyresgästföreningen i Västra Götaland, som leds av Kristofer Lundberg (RS), har drivit på för en kamplinje i strid med sossepackets klassamarbetslinje under ett par års tid. Detta har gjort honom populär i vida kretsar. Men nu har klassamarbetsmännen fått nog och kuppar bort hela styrelsen i Göteborg.

De vedervärdiga sossar som nu genomför kuppen försöker stoppa den utveckling mot mer lokal kamp som pågått och den allt hårdare kritiken av sosseregeringens marknadshyrespolitik.

En ledande sosse (Alexander Hutter) har gastat i media om att Hyresgästföreningen är “kapat av kommunister“.

I en intervju berättar han om deras tidigare kamp bl.a. mot “maoistvänstern”:

“Du är själv aktiv socialdemokrat. Är det i den egenskapen du skrivit detta?
– Nej. Jag skulle aldrig använda S som valör på mig inom Hyresgästföreningen. Och jag skulle inte ställa mig och gapa ut S-dogmer på Draken eller Gustav Adolfs torg heller. Men jag kan den här rörelsens historia precis som Kristofer. Vi kastade ut kommunisterna i början av 1900-talet. På 70-talet försökte maoistvänstern ta över, men lyckades inte. Sättet att agera är gammalt.”

Vad vi nu har fått se är ett smakprov på vad som väntar alla som försöker radikalisera facket och hyresgästföreningarna som togs över av förrädiska sossar under 1900-talet.

Ut med sossepacket!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net