Megastor Nato-övning pågår: “Defender-Europe 20”

Fordon väg till “fredsuppdrag” i Europa.

Samtidigt som USA förbjuder folk att åka till USA från EU så skickar de själva uppåt 20 000 soldater till Europa för en megastor NATO-övning som lär vara den största truppstyrkan som USA skickat till Europa på 25 år. För syns skull, som det verkar, har de gått ut med att styrkan ska “reduceras” på grund av virus-problemet.

Svd skriver att Sverige inte “är med” i NATO-övningen men samtidigt deltar Sverige i en annan stor övning i Norge med amerikanska soldater så de står inte precis vid sidan av rent allmänt.

Läs mer här och här och här.

Om de kommer hit så borde vi visa dem att de inte är välkomna här. Alla soldater bör vända sina vapen mot sina befäl istället för mot Ryssland. Ner med krigshetsarna, vi ska inte “mejas ner i jämna led” fler gånger.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net