Lovande aktioner i Göteborg

Den revolutionära organisationen “Aktion Proletär Göteborg” har rapporterat om stödaktioner för LCP på sin hemsida. Vi ser på utvecklingen med spänning! De skriver:

“Aktion Proletär Göteborg ställer sig bakom Fattigböndernas Förbund (LCP) och de 600 familjer som den 10 Oktober blev evakuerade från sin mark av den militära polisen. Den Brasilianska staten ökar sin offensiv mot den växande revolutionära rörelsen men de är dömda att förlora. Landets massor har inget att hämta från den gamla staten men allt att vinna på kamp för sina rättigheter, i stad som på landsbygd.

Det är de segrar bönderna vinner, som det nyupprättade lägret Acampamento Manoel Ribeiro som gör reaktionärerna desperata. Den senaste attacken kräver solidaritet från alla världens revolutionärer och kämpande folk, men den är även ett tecken på att LCP och Brasiliens massor är på rätt väg i sin kamp.

Stöd fattigböndernas kamp i Brasilien!

Leve LCP!”

Länk till deras hemsida: https://aktionproletargbg.wordpress.com/

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här