Nytt nummer av Kritiska eu-fakta

Folkrörelsen Nej till EU har utkommit med ett nytt nummer av Kritiska eu-fakta, som redan finns utlagt på deras webbplats www.nejtilleu.se. Ur deras presentation:

”Det kommer ut i en tid då EU allt mer krisar och för att lösa alla dessa kriser förbereds alltmer teknokratiska och auktoritära åtgärder för vad som skall ingå i det nya mantrat och Next Generation EU. I detta nummer finns bl.a. artiklar om ”pandemikrisen” och migrationskrisen. Var finns fackföreningsrörelsens kommentarer och alternativa vision till Next Generation, eller har fackföreningsrörelsen köpt WEF-direktören Klaus Schwabs och hans gelikars plan The Great Reset som återhämtningen efter civid-19? När uttalade sig en fackförening senast mot EUs stöd till den sionistiska statens förstörelse av palestiniers liv? Nu använder sig EU/Frontex av den israeliska militärteknologin för att hålla migranter utanför EUs gränser. Visste ni att Strategiska forskningsstiftelsen vill använda konfiskerade löntagarfondspengar för ”innovationsforskning” tillsammans med ockupationsmakten Israel som EU ihärdigt stöder genom ett associationsavtal som sägs baseras på rätten till mänskliga rättigheter (se för kompletterande information om detta på   www.psabi.nu). Hoppfullt är att LO:s avtalssekreterare Torbjörn Johansson tycker att det efter alla dessa år av välfärdsrivningar tycker att det nu har gått för långt då den svenska kollektivavtalsmodellen riskeras att skrotas!”

Läs tidningen här.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net