Bevara alliansfriheten – Nej till svenskt medlemskap i Nato! 

En oerhört snabb process har inletts för att ansluta Sverige till den imperialistiska NATO-alliansen. Motståndarna till svensk NATO-anslutning kan väl sägas ha blivit ”tagna på sängen”. Nu måste motståndet snabbt organiseras!

Vi rekommenderar alla som vill hålla sig informerade och ha sakargument mot en svensk NATO-anslutning att ta del av sajten https://www.alliansfriheten.se/ som drivs av tre personer som arbetat i redaktionen för antologin Bevara alliansfriheten – Nej till svenskt medlemskap i Nato! (Celanders förlag, 2014).

Syftet med sajten är att samla och tillgängliggöra material som stärker ståndpunkten att Sverige ska bevara sin militära alliansfrihet och inte ska söka Nato-anslutning.

Sajtens syfte är att lyfta fram försvaret för fortsatt svensk militär alliansfrihet och drivs av Rolf Andersson, advokat, Lars-Gunnar Liljestrand författare och Anders Björnsson, historiker och publicist.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här