Riksdagspartiernas säkerhetspolitiska rapport ett beställningsjobb för NATO

Bevara alliansfriheten Nej till NATO-medlemskap! granskade den 14 maj den förment objektiva säkerhetspolitiska rapport, som alla riksdagspartier utom Vänsterpartiet och Miljöpartiet står bakom. Det heter i ingressen:

Rapporten Ett försämrat säkerhetspolitiskt läge – konsekvenser för Sverige (Ds 2022:7) publicerades den 13 maj. Bakom den står flertalet riksdagspartier, medan Vänsterpartiet och Miljöpartiet har reserverat sig.

Regeringen har sedan veckor tillbaka hänvisat till rapporten som skall utgöra ett objektivt underlag för Sveriges framtida säkerhetspolitik och speciellt frågan om Nato-medlemskap.

Rapporten gör inget direkt ställningstagande till Nato-medlemskap, men det är svårt att se den som annat än ett beställningsverk för att regeringen skall kunna politiskt motivera en ansökan.”

Det är viktigt att sätta sig in i alla aspekter av NATO-frågan, eftersom de etablerade riksdagspartierna är i full färd med att köra över svenska folket i denna fråga. Det är också helt avgörande att stödja ett brett motstånd i kampen mot en svensk NATO-anslutning.

 Läs vidare här!

https://www.alliansfriheten.se/sakerhetspolitisk-rapport-som-inte-lamnar-nagra-alternativ/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här