ICOR Webbinarium – Låt oss göra Hiroshimadagen den 6 augusti till en internationell kampdag!

The International Coordination of Revolutionary Parties and Organizations (ICOR) med medlemsorganisationer i 60 länder genomför regelbundet olika webbinarier. Söndag den 24 juli 2022 klockan 14.00 genomförs nästa. Webbinariet är offentligt och det går bra att gå in i det via länk.

Länk till webbinariet

Den antiimperialistiska och antifascistiska ”Internationella enhetsfronten” beslutade på sitt webbinarium den 15 maj av att göra Minnesdagen över Hiroshima den 6 augusti till en internationell dag för kamp mot hotet om globalt kärnvapenkrig, för förbud och förstörelse av alla ABC-vapen och mot förnyade planer för utbyggnaden av kärnkraften.

I sitt nästa webbinarium den 24 juli kommer innehållet i aktionsdagen att diskuteras, och man kommer att förbereda aktionsdagen och dela med sig av erfarenheter och planerade aktiviteter.

Monika Gaertner-Engel, medordförande för antiimperialistiska och antifascistiska ”Internationella Enhetsfronten” kommer också att rapportera om samtalet med The International League of Peoples’ Struggle (ILPS om ett fördjupat samarbete. Detta kommer att leda till viktiga ställningstaganden inför den fortsatta uppbyggnaden av enhetsfronten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här