Fascistsamling vid Pride-starten

Alternativ för Sverige hade valt att lägga sin valupptakt i Rålambshovsparken nära startplatsen för Pride-tåget och vid samma tid. På plats var fascister från olika delar av världen och cirka 300 åskådare.

Nazisterna från NMR var också på plats och de tilläts stå med en banderoll nära scenen. Antingen tycker AFS att det är helt okej eller så vågar de inte köra bort dem.

Arrangemanget öppnades bland annat med musik av Ultima Thule skräniga sångare Bruno Hansen. Därefter hölls olika tal som varvades med musik. AFS lovade att 1 000 000 personer ska “repatrieras” och försökte att framställa sig som ett alternativ till samtliga riksdagspartier genom att förklara hur mycket de är emot NATO och EU. Precis som de kommer att kunna få den härskande klassen att ge upp dessa två “lukrativa” politiska lösningar… Om de någonsin kommer ges inflytande så måste de ge upp det som går emot finanskapitalets intressen precis som SD har gjort.

Ett favorittema var kampen mot “homo-lobbyn” som tydligen är ett resultat av “kultur-marxism”. Man ska inte låta sig luras att de faktiskt menar marxism utan det är helt konspiratoriskt koncept. De ondgjorde sig över sexuella uttryck i Pride-tåget som på något sätt “drabbar barnen” men man anar en illa dold längtan efter att förtrycka “avvikande” minoriteter. Om de verkligen ville “skydda barnen” mot sexuella uttryck så borde de kanske de borde förespråka ett porrförbud på internet?

De hade flera internationella talare, bland annat en ledare från det ungerska partiet Vårt hemlands rörelse som bland annat pratade om hur mycket mark de förlorat under kriget. För den som orkar så finns arrangemanget att se här nedan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här