Välj en sida

I media har det skrivits en del om ”två grupper” som drabbades samman i Husby. De som varit på plats har dock konstaterat att det främst var polisen som provocerade fram bråk för att få folk att lämna platsen. Det som framställs som ett upplopp med bråk mellan två grupper är egentligen främst en polisattack på demonstranter.

”Ett drygt hundratal demonstranter hade samlats och ett 50-tal poliser fanns också på plats. Vid en tidpunkt tryckte demonstranterna på mot polisens avspärrning, dock utan att något våld användes och polisen svarade med att dra batonger, släpa fram sina hundar och allmänt bryskt knuffa undan demonstranterna. Trots detta lugnade situationen ned sig och ingenting märkvärdigt hände förrän polisen beslöt sig för att gripa några personer och situationen urartade.”

En kändis och turist i förorten har också varit på besök i Husby nyligen. Han påstår sig ha blivit rånad vilket ljugmedia ivrigt upprepar. Allt fler ifrågasätter historien. Det konstiga är nämligen att ”rånarna” inte tog kameran (utan en klocka) och dessutom att de stängde av kameran precis innan de samtalet med ”rånarna” börjar.

Ljugmedia ljuger vidare. Arbetarklassen skapar allt men får ta all skit från en äcklig och stinkande kår av betalda ljugare och estradörer.