Arbetarpromenad, Akalla-Husby-Kista

Kommunistiska Föreningen genomförde nyligen en längre promenad där vi limmade upp affischer, delade flygblad och pratade med folk.

Vi gick genom miljonprogramsområdena Akalla-Husby-Kista vilket tog några timmar. Husby är ett område som har blivit lite känt efter de omfattande uppror som utvecklades där efter att polisen sköt ihjäl en man i hans hem 2013. Längs med vägen limmade och tejpade vi upp affischer och vi stannade upp och pratade med unga och gamla.

“Gratis soppa. Dagen innan barnbidraget”. Vänsterpartiet har börjat med soppkök Husby (se affisch nedan och bild från facebook). De borde kanske servera bönor och ris, det blir man i alla fall mätt på. Vi känner några familjer med ensamstående mödrar som brukar få slut på mat. De är garanterat inte unika så det lär finnas ett ganska stort behov av soppkök i detta härliga timmis-Sverige.

Dagen avslutade vi med en massiv måltid och starka drycker i plastmuggar. På förekommen anledning vill vi påminna om att det inte är tillåtet att vistas flera timmar på herrtoaletten.

husby affisch affischering dam vänsterpartiet 12122663_79753flygblad järva

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here