Nytt flygblad/affisch

Denna har vi börjat dela ut och sätta upp i Stockholm. Ni som inte bor i Stockholm, skriv gärna ut den och sätt upp den var ni kan. Här finns den för nedladdning.

2015-11-15 10_48_47-flygblad järva.pdf - Adobe Acrobat Pro

4 COMMENTS

  1. Affischen skulle kunna bli ännu bättre om det stod polisen trycker ner dig istället och dessutom borde det också stå högern förslavar dig. Högersvinen dvs. M, KD, SD OCH AFS(ett nytt extremt högerparti) tycker nämligen att alla arbetslösa som går på socialen skall tvingas arbeta, alltså införa oavlönat tvångsarbete med socialhjälp istället för någon form av ersättning, typ ingångslön. Och detta till trots att dom i princip kommer att få samma arbetsuppgifter som den ordinarie personalen som har avtalsenliga löner och andra självklara förmåner som socialfallen helt saknar. Som socialfall har du inte rätt att äga vare sig pengar eller annat av värde, bara så mycket att det räcker till mat och kläder och annat för din överlevnad och du får inte använda pengarna till inköp av kapitalvaror, typ dator , cykel, tv, semesterresor och dyligt. Du måste göra dig av med alla dina pengar och ägodelar och gå från hus och hem så att man i princip blir utfattig. Du kan inte samla pengar på hög det du får från socialen, alltså spara soc pengar på bankkontot utan överskottet måste lämnas tillbaka till socialtjänsten och ändå skall man tvingas utföra vanligt arbete som vilken anställd som helst. Med andra ord vill högersvinen återinföra slaveriet som det var för 2000 år sedan. Vi kommer med andra ord att få två kategorier av människor i detta land om yttersta högern tar makten, A och B laget där A laget har en massa rättigheter, pengar och ägodelar och B laget är i princip egendomslösa utan rättigheter alls.

  2. Ska ta och skriva ut den samt sätta upp den i Partille troligtvist nästa vecka. Den är snygg och återkommer efter jag har satt upp några.

    • Vad bra! Ta några bilder också så lägger vi upp om det. Om någon mailar från ditt område så skickar vi över kontaktinfo till dig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here