Nu har Kommunistiska Föreningen en egen sida

Kommunistiska Föreningen har nu alltså en egen sida där vi kommer att rapportera om vad vi gör och vad vi tycker i olika frågor. En förhoppning är det skall vara tydligt vad föreningen gör och vad föreningen vill. Någon som för första gången kommer i kontakt med oss skall förhoppningsvis kunna förstå vad det är vi sysslar med och vad man kan förvänta sig som medlem i föreningen.

6 COMMENTS

  1. Jag undrar också om ni kommer skapa någon Facebook sida i snara framtiden för att göra det lättare att få medlemmar. Såklart ni kanske inte har resurserna riktigt än men det hade varit bra med det.

    • Vi lovar att vi skall ta upp frågan och diskutera det i veckan. Facebook är bra för att sprida info men det finns också vissa negativa saker.

  2. Tycker den nya sidan ser bra ut, lite buggigt här o där och att alla funktioner ej inne. Men sidan är ju ny så och det lär ni fixa i framtiden, men som sagt detta ser riktigt bra ut och fortsätt på 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here