Affischering i Göteborg

En grupp kamrater i Göteborg var nyligen ute i Bergsjön och affischerade med sommaraffischen. Om föreningen är okänd i Stockholm så är läget i Göteborg ännu sämre. Kamraternas insats var därför både efterlängtad och betydelsefull. Vi bör på sikt sträva efter att se till att vi alltid är väl synliga i alla proletära omräden i de städer där aktivitet finns.

2 KOMMENTARER

  1. Så himla roligt och bra att ni äntligen tar er an Götet. KFML(r), eller kp som de kallar sig har länge varit nästintill allenarådande. Maozedongtänkandet, som vi sa när det begav sig, är det bästa. (r) övergav det i praktiken innan splittringen som de tyckte var “en bra sak”. Maozedongtänkandet, eller som ni säger “mlm”, är en levande marxism, bättre än hur de ryska kamraterna utvecklade den under J.V.Stalin.
    ps. kul att ni pratar om Set Persson, en bortglömd arbetarhjälte.
    Leve minnet av KFML/SKP!

    • Tack för uppmuntran! Intressant slagord, “Leve minnet av KFML/SKP!”. Det står fortfarande “Leve KFML” målat (ganska litet) och i vitt på en bergvägg i Bergsjön.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net