Banderollupphängning i Uppsala, Göteborg och Stockholm

Kamrater i tre nämnda städer hängde upp banderoller på samma dag i förra veckan. Banderollerna har samma utformning och texten lyder: “Vi lever i den proletära världsrevolutionens tid”.

Många fäster sig tyvärr vid det parlamentariska spelet och tycker att läget är dystert för att SD för tillfället har en del stöd. Istället borde vi fästa vikt vid det större perspektivet dvs. att vi faktiskt lever i den proletära världsrevolutionens tid, en tid där vi kommer se imperialismens undergång på världsnivå. De verkligt revolutionära krafterna växer över hela världen och reser sig ur askan ideologiskt starkare än någonsin förut, berikade av den internationella kommunistiska rörelsens positiva och negativa erfarenheter.

Uppsala
Göteborg
Stockholm
Rinkeby, Stockholm

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Kontakt

Kontakta föreningen: Kommunisten@riseup.net