En liten djävulsk broschyr till alla barn

Vad kommunisterna vill är att expropiera kapitalisternas egendom för att befria alla förtrycka från fattigdom och utsugning. Hur kan man försöka stoppa detta? Ge alla ungdomar en liten djävulsk broschyr som beskriver alla verkliga försök att bygga socialism som ondskefulla.

Den statliga myndigheten Forum för levande historia (FFLH, även kallad Försåtliga filistéers lakejhögskola) har producerat en liten otäck broschyr (1) som riktar sig direkt till barn. För öka kraften i kapitalistpropagandan så är utgångspunkten den lille “Pavel Morozov, beundrad av miljontals unga för att ha angivit sin egen pappa till polisen”. Kommunismen är ett hot mot familjen ska barnen tänka. I det kommunistiska samhället rycks barnen ifrån sina familjer enligt lakejhögskolan.

Själva utgångspunkten är lustig, den svenska politikerkåren är inte precis kända för att “värna familjen”. Den offentliga makten är tvärtom uppbyggd så att den inte bidrar till att den klassiskt borgerliga kärnfamiljen hålls samman vilket har lett till att svenskar är ensammast i världen (2). Sådan bitter fakta blir det svårt att få fram från Stalins och Maos tid.

Det kommunistiska samhället erbjuder en genuin sammanhållning och gemenskap i bostadsområdet och på arbetsplatsen. Vi lovar inte att kärnfamiljen ska existera i samma form i all evighet men det är ett samhälle där folk behöver varandra och bryr sig om och känner varandra. Just detta kommer att vara en avgörande faktor för att vi ska känna oss lyckliga och fria. Detta borde vi skriva om i en liten fakta skrift till Sveriges alla barn.

(1) https://www.levandehistoria.se/sites/default/files/material_file/kbm_elevtidning_0.pdf
(2) https://www.di.se/nyheter/svenskar-bor-ensamma/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here