Redaktionen har fått följande rapport och video undertäckande av den Peruanska revolutionens vänner för att fira den 32 årsdagen av Ordförande Gonzalos mästerliga tal.

Vi, den Peruanska revolutionens vänner, har genomfört denna aktion framför den gamla och ruttna Peruanska statens ambassad för att uppmärksamma 32 årsdagen av Ordförande Gonzalos mästerliga tal som strålar segerrikt och kraftfullt inför världen. Med denna aktion uttrycker vi vår hälsning till Perus kommunistiska parti, den hjältemodiga kombattanten, den röda fraktionen i den internationella kommunistiska rörelsen, ett föredöme för alla kommunister. Vi hälsar hela dess ledningssystem, från topp till botten. Vi hälsar alla kombattanter i Folkets befrielsearmé och massor i Fronten-Nya Staten.

Ordförande Gonzalos tal fortsätter att vara en inspiration, en maning till kamp mot imperialismen, revisonismen och alla reaktionärer världen över. Den inspirerar tusentals proletärer och förtryckta folk till kamp i Peru och i hela världen. Det är viktigt att hålla fast vid Ordförandens mästerliga tal och se den som en seger mot reaktionen. Vi står inför samma uppgifter idag som Ordföranden slog fast 1992, att konstituera eller rekonstituera kommunistiska partier, militariserade och maoistiska, för att leda den nya vågen av den proletära världsrevolutionen, som uttrycks genom Världsfolkkriget. Endast under ledningen av kommunistiska partier kan de förtryckta nationerna genomföra Nydemokratiska revolutioner, proletariatet i dem imperialistiska länderna genomföra den socialistiska revolutionen och efter segern genomföra kulturrevolutioner fram till att hela mänskligheten, tillsammans, kliver in i den evigt strålande kommunismen.

Vi säger:

LEVE 32 ÅRSDAGEN AV ORDFÖRANDE GONZALOS MÄSTERLIGA TAL SOM STRÅLAR SEGERRIKT OCH KRAFTFULLT INFÖR VÄRLDEN!

EVIG ÄRA ÅT ORDFÖRANDE GONZALO!

LEVE PERUS KOMMUNISTISKA PARTI!

FOLKKRIG TILLL KOMMUNISMEN!