Bidra till kampanjen mot NATO!

Bilden är från en manifestation på Sergels torg i lördags som samlade en hel del folk.

Kapitalistklassen hetsar på för ett svenskt NATO-medlemskap och det behövs mycket hårt arbete för att kunna stoppa en anslutning. Kommunistiska Föreningen uppmanar alla medlemmar och sympatisörer att bidra till motståndet.

I arbetet med att ena folk mot en NATO-anslutning bekämpar vi samtidigt de som har en försonande inställning till Ryssland. Vi är emot alla imperialistmakter och för att Sverige ska vara ett självständigt land och vi kommer att aldrig acceptera att utländska trupper från olika imperialistmakter ska vara stationerade eller befinna sig i Sverige.

Läs mer här:

https://kommunisten.nu/?p=5730

https://kommunisten.nu/?p=4627

1 KOMMENTAR

  1. Nej till Nato rörelsen är tämligen osynlig. Ett sätt att synas mer kan vara att anamma en del av Extinction Rebellion’s “civila olydnads” metoder i direkt samband med närvaron av Nato trupper i olika former.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här