Redaktionen har fått in följande rapport och bilder undertäcknade av den Peruanska revolutionens vänner  till stöd för de aktioner som genomfördes i Peru som vi tidigare rapporterat om.

Vi, den Peruanska revolutionens vänner, har genomfört  tre aktioner under tre dagar för att visa vårt stöd till de väpnade aktionerna som genomfördes i La Pataz, La Libertad i Peru. Dessa aktioner var en markering gentemot den gamla Peruanska staten, imperialisterna, revisionisterna och alla slags reaktionärer att folkkriget i Peru och Partiet som leder den har vänner världen över. Vi hälsar dessa aktioner med bultande röda hjärtan, vi hälsar Perus kommunistiska parti, den hjältemodiga kombattanten, den röda fraktionen inom den internationella kommunistiska rörelsen, hela dess ledningssystem från topp till botten, alla hjältemodiga gerillakämpar som är folkets bästa söner och döttrar, aktivisterna och massorna under dess ledning.

 

Dessa aktioner har skakat om världen och är ett tydligt motbevis gentemot alla som tjänar imperialismen och världsreaktionen genom att förneka folkkriget i Peru och Partiets ledning. Vi låter oss inte luras av dessa skurkar som vill förvirra och demoralisera kommunisterna och revolutionära massorna i Peru och världen över. Vi vet att vår väg är lång och mödosam men att vi kommer att oundvikligen segra.

 

LEVE DE VÄPNADE AKTIONERNA I LA PATAZ, LA LIBERTAD!

LEVE PERUS KOMMUNISTISKA PARTI!

LEVE PARTIETS ALLMÄNNA REORGANISERING I OCH MED FOLKKRIG!

Bilder från Aktionsdag 1:

Fanor och en banderoll hängdes upp i området där den gamla Peruanska statens ambassad befinner sig.

Bilder från Aktionsdag 2:

Affischer med paroller som stödjer Perus kommunistiska parti och de genomförda aktionerna klistrades fast på ambassadens fönster.

Bilder från Aktionsdag 3:

Ambassadens fönster krossades med hjälp av en hammare.